JM School Tools - шаблон joomla Авто

Vesti

Upitnik o stavovima UČENIKA osnovne škole o OLIMPIJSKOM OBRAZOVANjU možete popuniti na ovom linku.

Festival odbojke u našem gradu održan je 19.9.2023. u organizaciji OK "Borac". 45 ekipa iz cele Srbije takmičilo se na tri lokacije. Plava hala, OŠ "Preljina" i OŠ "Sveti Sava". Učesnici su se takmičili u tri kategorije: mlađe pionirke, pionirke i kadetkinje. Prvo mesto u mlađim pionirkama zauzela je ekipa "Zaslon" iz Šapca. Drugo mesto ekipa "Maxvolley" iz Kragujevca i treće mesto "Borac" iz Čačka. Učesnice naše škole u kategoriji mlađih pionirki bile su Nikolina Jakovljević 6/2 i Magda Tripković 5/2. Fotografije možete pogledati ovde.

U četvrtak 31.8.2023. godine u 14h na ulaznim vratima škole, biće postavljeni spiskovi učenika petog razreda i njihova podela po odeljenjima.

SKOLA

"Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo. Da pitaš onog malog ćutljivog iz komšiluka kakav mu je bio dan i da njoj kažeš kako je fenomenalno stoje naočare sa dioptrijom i kada ti dete priča šta mu se desilo, ti ga stvarno slušaj. On nije dobar zato što ćuti, on ćuti zato što mu nije dobro. Jer sve će biti u redu, osim kad jednog dana – ne bude“, napisala je Maja Radović.