JM School Tools - шаблон joomla Авто

Dana, 8.10.2022. godine na trgu je održana Olimpijska staza u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije „DDOR osiguranjeˮ uz podršku Grada Čačka. Učestvovalo je oko 70 učenika naše škole koji su bili podenjeni u ekipe do 5 članova, parove i mogli su učestvovati pojedinačno. Cilj je širenje vrednosti olimpijskog pokreta kroz interaktivnu fizičku aktivnost i takmičarski duh.
Takmičenje je bilo organizovano kroz deset tačaka u gradu koje su učenici pronalazili po po tačno utvrđenom rasporedu. Na pet Olimpijskih stanica koje su nosile nazive gradova domaćina Olimpijskih igara (Stokholm 1912, Peking 2008, London 2012, Rio 2016 i Tokio 2020) čekale su ih sportsko-edukativno-zabavne aktivnosti, dok su ih na pet međustanica koje predstavljaju znamenitosti grada Čačka čekali foto-zadaci prema utvrđenim uputstvima.
Naši učenici su osvojili treće mesto u takmičenju parova (Oliver Sekulić i Andrej Cvetić, učenici 7.razreda), a u takmičenju timova treće mesto su osvojile učenice 6. razreda Neda Đorđević, Anastasija Ćetenović, Anđelija Spasojević i Maša Maletić. Drugo mesto u takmičenju parova su osvojili učenici osmog razreda Magdalena Jakovljević, Adriana Urošević i Nikola Vulićević.
Nakon dodele medalja, zamenik direktora filijale „DDOR osiguranjaˮ Miroslav Lazović, pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti Miroslav Petković i atletičarka Ivana Ilić uručili su sportske rekvizite našoj školi, jer je naših učenika bilo najviše na ovom događaju.Pogledajte fotografije.
Nataša Basarić, Slađana Paripović