JM School Tools - шаблон joomla Авто

       Usled pandemije korona virusa i izmenjene organizacije rada u školama, dodatni vid podrške u realizaciji nastave jesu časovi koji se emituju na RTS-u.
     Osnovne škole Školske uprave Čačak zastupaju nastavu na RTS-u za oba ciklusa obrazovanja i vaspitanja u periodu od 24. marta do 7. aprila 2021. godine. Upravo ovih dana emituju se časovi za koje su nastavnici naše Škole bili zaduženi. To su časovi za srpski jezik (osmi razred), matematiku (sedmi razred) i fiziku (šesti razred). Za svaki predmet snimljena su po četiri časa tokom decembra meseca 2020. godine.
      Za srpski jezik časove je pripremao i snimao Stefan Avramović, za matematiku Jelena Kenić, a za fiziku Milorad Panić. Naše kolege su se po prvi put našle u ovoj ulozi, oprobale se u korišćenju novih veb alata i veoma profesionalno i savesno pristupile snimanju časova. U snimanju časova fizike svoj doprinos su dali i učenici osmog razreda.
Kolektiv Škole želi da se zahvali kolegama koji su na maestralan način i u najboljem svetlu predstavili sebe, ali i našu školu. Deljenje je osnovni ključ svakog uspeha, a vi ste sa nama nesebično podelili svoje znanje, umeće i entuzijam.

ĆAS