JM School Tools - шаблон joomla Авто

Vesti

Povodom Dečije nedelje, 6. oktobra 2017. god. od 1200 do 1345 časova, učenici 4. razreda pripremili su u holu Škole izložbu čestitki koja je bila humanitarnog karaktera. Moto ovogodišnje „Dečje nedelje“ je „Neću da brigam, hoću da se igram”. Učenici naše škole su svoju igru usmerili ka pomaganju bližnjima. Marljivo su radili na ukrašavanju čestitki i pozivanju svojih drugara i baka da dođu i da im se pridruže u ovoj akciji. Da je njihov trud urodio plodom, pokazuje nam velika posećenost i osmeh na licima dece. Prikupljeni novac će se usmeriti u skladu sa potrebama učenika.

Fotografije možete pogledati ovde.

Veroučitelji:

đakon Nemanja Timotijević

Petra Kovač

Za sve male ljubitelje muzike od 5 do 7 godina svakog ponedeljka od 18:00 časova u biblioteci OŠ "Dr Dragiša Mišović"...

kids music

"MUZIČKO ZABAVIŠTE"

I ove godine u našoj školi je prigodnim programom obeležen Evropski dan jezika u organizaciji aktiva profesora stranih jezika. Pod sloganom "Muzika nema granica" učenici su pesmom i stihovima na srpskom, engleskom, italijanskom i nemačkom jeziku pokazali da poznavanjem maternjeg jezika i interesovanjem za strane jezike otklanjaju barijere medju ljudima različitih zemalja.

Fotografije i snimke možete pogledati ovde.

Svake godine u Evropi se obeležava evropski dan posmatranja ptica. U saradnji sa Društvom lјubitelјa ptica i prirode ''Sove na oprezu'' organizovan je odlazak Ovčarsko-kablarsku klisuru, kako bi deca posmatrala ptice.

Na ovaj izlet krenulo je 12 učenika naše škole sa drugarima iz ostalih čačanskih škola. Dan je obuhvatao tri segmenta: vožnja katamaranom, prstenovački kamp i prezentacija o Ovčarsko-kablarskoj klisuri i pticama.

Septembar se u našoj školi, izmedju ostalog, obeležava i kao mesec pismenosti. Kaligrafska radionica je već deo tradicije, a ovogodišnja tema bila je Inicijal. Ana Bogićević, profesorka čačanske Umetnicke škole, opet nam je učinila čast dosavši sa svojim darovitim učenicima u četvrtak 21.septembra 2017. Dočekali su ih naši "kaligrafi" iz odeljenja 8/2 i 8/4, ciji talenat nije promakao iskusnom oku naše višestruko nagradjivane nastavnice Likovne kulture Svetlane Cece Gavrilović. Edukativna učionica je odisala atmosferom Monmartra, a čitav dogadjaj svojim enciklopedijskim znanjem i veštinama obogatio je Bogdan Paunović, bibliotekar naše škole.

Fotografije možete pogledati ovde.

Свечани пријем првака