JM School Tools - шаблон joomla Авто

Vesti

Jednoglasnom odlukom Nastavničkog veća održanog 10. maja, usvojen je predlog svih aktiva u izboru udžbenika i izdavača koji će se koristiti naredne školske godine u prvom i petom razredu po novom nastavnom planu i programu.

Spisak odabranih udžbenika za prvi razred možete videti ovde.

Spisak odabranih udžbenika za peti razred možete videti ovde.

Dana, 24.4.2018. godine u holu škole je održan javni čas. Čas su pripremali učenici trećeg i šestog razreda (3/3 i 6/3). Na ovom času urađena je korelacija dva nastavna predmeta i to Geografije, koja se izučava od petog razreda i Prirode i društva, predmeta trećeg razreda.

Ovim javnim časom je obeležen i Dan planete Zemlјe koji se obeležava 22. aprila u svetu. Javni čas je pripremlјen za učenike četvrtog razreda, koji su se na ovaj način upoznali sa nastavnim predmetom Geografija.

Srećan Vaskrs želi Vam produženi boravak.

IMG 0308805cd96240bebad09f3e3117063b V

IMG f2e49825ab35f795ee8d362c519ae424 V

U martu, koji obeležavamo kao mesec prijateljstva, ugostili smo predškolce vrtića "Mali Kapetan", "Radost", "Sunce", "Bambi", "Boško Buha".

Predškolci su gledali predstavu "Kako je vuk Vučko krenuo u školu" i družili se sa sadašnjim prvacima koji su im preneli utiske o školi.

Saradnja sa vrtićima je tradicionalna i važna jer se deca upoznaju sa školskim prostorom i učiteljima neposredno pred početak upisa u prvi razred.

Fotografije možete videti ovde.

Đački parlament u mesecu martu je odlučio da napravi drvo prijatelјstva u skladu za obeležavanjem dana prijatelјstva u školi „Dr Dragiša Mišović“. Učenici sedmog i osmog razreda su osmislili i pripremili sve. Cilј je da se učenici podsete svih lepih misli o tome šta je drug, prijatelј i da sami napišu poruke svojim prijatelјima.

U pisanju poruka učestvovali su učenici trećeg, četvrtog, petog, šestog, sedmog i osmog razreda. Neko od poruka su:

  • Prijatelј je najveće blago.
  • Prijatelјstvo se ne može kupiti.
  • Prijatelјstvo je najlepša stvar na svetu.
  • Prijatelјstvo je jače od svega, pa čak i od lјubavi.

14

1516