JM School Tools - шаблон joomla Авто

Od 1. do 7. oktobra obeležava se Dečija nedelјa, pod sloganom ''Moje je pravo da živim srećno i zdravo – za odrastanje bez naselјa''. Ovim povodom smo dobili poziv da 2. oktobra budemo njihovi gosti.

Odelјenje 7/3 sa odelјenjskim starešinom je posetilo školu u periodu od 8.00 do 10.00 časova. Na ulasku u školu lјubazno su nas dočekali nastavnici, ali i učenici. Deca su se upoznala, a potom su bili podelјeni u dve grupe. Jedna grupa sa decom domaćinima je otišla na predavanje o elektronskom nasilјu, a druga grupa je sa svojim domaćinima otišla u kabinet u kome su se igrali zemlјopisa na interaktivnoj tabli. Podelili su se u grupe. Svaku grupu je činilo nekoliko učenika naše škole i nekoliko učenika njihove škole. Takmičili su se u znanju iz geografije pogađajući gradove, sela, planine i reke na zadato slovo. Bilo je lepo gledati kako se druže i razgovaraju. Posle kraće pauze grupe su se zamenile.

Na radionici o elektronskom nasilјu razgovarali su o tome šta je elektronsko nasilјe, da li su nekada oni bili žrtve ovog nasilјa ili su možda oni vršili nasilјe. Učenici su rado razgovarali o ovoj temi, razmenjivali svoja iskustva i davali savete jedni drugima šta je dobro, a šta ne na društvenim mrežama.

Uz slatke vanilice smo se pozdravili i obećali da ćemo im ponovo doći u posetu, ali da i mi njih očekujemo kod nas.

Fotografije možete pogledati ovde.

Nataša Basarić, odelјenjski starešina