JM School Tools - шаблон joomla Авто

U OŠ „Dr Dragiša Mišović“, 17.1.2018. godine, predstavlјena je knjiga Ptice Čačka i okoline, autora Zorana Rajičića, Dragiše Gaša Petrovića, Gorana Nikolića i dr Želјka Engelmana. Autori ove knjige su i osnivači Društva lјubitelјa prirode i ptica "Sove na oprezu".

Knjiga je nastala kao potreba za primerenom literaturom za učenike. Od 231 ptice koja se može videti i čuti na prostoru Čačka i okoline, u knjizi je obrađeno 100 ptica koje vredi upoznati. Preostale ptice, nadamo se, biće obrađene u knjizi br.2. Predstavlјanje ove knjige bilo je namenjeno nastavnicima biologije i geografije. Društvo im je pravila i jedna prekrasna šumska sova. Za učenike koji vole ptice i koji bi želeli da se upoznaju sa pticama Čačka i okoline, ovu knjigu mogu da pronađu u školskoj biblioteci. Zahvalјujemo se udruženju "Sove na oprezu" na poklonjeni knjigama školi.

Fotografije možete pogledati ovde.

Nataša Basara, nastavnik geografije

 

U DR Dragiša Mišović, 17.1.2018. godine, predstavlјena je knjigaPtice Čačka i okoline, autoraZoranaRajičića, DragišeGašaPetrovića,GoranaNikolića idr ŽelјkaEngelmana. Autori ove knjige su i osnivači Društva lјubitelјa prirode i ptica "Sove na oprezu

Knjiga je nastala kao potreba za primerenom literaturom za učenike.

Od 231 ptice koja se može videti i čuti na prostoru Čačka i okoline, u knjizi je obrađeno 100 ptica koje vredi upoznati. Preostale ptice, nadamo se, biće obrađene u knjizi br.2. Predstavlјanje ove knjige bilo je namenjeno nastavnicima biologije i geografije. Društvo im je pravila i jedna prekrasna šumska sova. Za učenike koji vole ptice i koji bi želeli da se upoznaju sa pticama Čačka i okoline, ovu knjigu mogu da pronađu u školskoj biblioteci. Zahvalјujemo se udruženju "Sove na oprezu" na poklonjeni knjigama školi.

Nataša Basara, nastavnik geografije