JM School Tools - шаблон joomla Авто

U oviru časova odeljenske zajednice učenici odeljenja VII/5 su dali predlog da bi voleli da posete srednje škole, kako bi na vreme počeli da razmišljaju o daljem svom školovanju.

Dana 21.03.2016. godine su posetili Prehrambeno-ugostiteljsku školu. Od predagoga škole saznali su koja su sve zanimanja zastupljena u ovoj školi i na koji princip radi svaki smer. Posle kraćeg razgovora sa učenicima u nastavničkoj kancelariji škole i davanja odgovora na sva njihova pitanja, krenuli su u razgledanje škole. Posetili su laboratorije u kojima su učenici četvrtog razreda imali vežbe iz hemije. Zahvaljujući prof.hemije Miloradović sedmaci su i sami učestvovali u eksperimentima. Obišli su i kabinet za ugostitelje i konobare, kuhinju i prelep učenički restoran u okviru škole, kao i odeljenje smera grafičara.

Na kraju obišli su i fiskulturnu salu škole. Na ovaj način učenici su se bliže upoznali sa tim šta im sveova škola nudi, koja su to zanimanja koja su najpopularnija, a koja nakon završenog šolovanja najlakše pronađu zaposlenje.

Odeljenje će i dalje nastaviti posete srednjim školama u toku ove školske godine.  

Fotografije možete pogledati ovde.